Pippijn niet te filmen
Verkoopinformatie

In juni van 2019 gaven wij een spetterend concert: Pippijn niet te filmen! Wij brachten hier allemaal hits en liedjes uit bekende en minder bekende films ten gehore. Was je erbij en wil je ons optreden nog eens of vaker terugkijken? Of kon je niet aanwezig zijn en alsnog het concert zien? Treur dan niet langer: de DVD-registratie is te koop! Check de trailer voor een voorproefje.

Voor maar € 5,- kan de DVD al van jou zijn*.

Wil je een DVD bestellen? Neem dan contact met ons op via info@koorpippijn.nl. Ook voor meer informatie kun je daar terecht. Wij nemen dan vervolgens zo spoedig mogelijk contact op over de verdere verkoop en praktische informatie.

Wat de verzending van de DVD betreft hangt het af van waar je woont of verzendkosten van toepassing zijn. Als wij gebruik maken van de reguliere post bedragen de kosten € 4,- voor een enkele DVD. Bestel je meer dan één DVD, dan zijn de kosten wat hoger. Meld daarom altijd even je adres als je contact met ons opneemt, zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden voor persoonlijke bezorging en/of afhalen.


*) exclusief € 4,- verzendkosten